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やっぱり何か書きたくなりました i wanna write something again!
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DSCF1145-mini.JPGあ~今日は金曜だけどバイトがない。。泣 なんて幸せなの☆でもこれでやっと週3。今週は火・土・日だからね。今月は本当に良く働いたので、お金もいっぱい入ってくることでしょう♪♪そして、「うわぁー楽しみやなぁ~、すぐと(弟)☆どこ食べに連れて行ってもらおっかー???」とはしゃいている父が心配です 汗

最近は全然料理もしていなかったので、今日は夕食を手伝いました☆「今日はイタリアンでいこう!」と提案して、一緒に買い物に行き、メインとサイドディッシュ2品は母が、私は主食とデザートをそれぞれ作りました。デザートはティラミスもどきを水切りヨーグルトから作り(手抜きだけど、ローファット☆)、主食はフォッカッチャ!!!写真はブラックオリーブとローズマリーの。あと、もう先に食べちゃったけどガーリックのも作りました。焼きたてをちぎって、オリーブオイルと荒挽きコショウを混ぜたものにつけて食べます。美味しかったぁ!

I can't believe I don't have to work today... and it's TGIFRIDAY today!!! But still, I'm working 3 days this week, Tuesday, Saturday, and Sunday, which is still a lot for me :< I worked, worked and worked this month and can't wait to see how much I made!!! But I'm kinda concerned...  I'm not the only one who is excited about it. I heard Dad talking to my brother, "Hey, Suguto, where should we ask her to take us for a fancy dinner???" :O

I hardly helped my mom cook recently, so today, I suggested we should prepare all-Italian dinner! We shopped together and cooked; mom in charge of the main dish and two side dishes and I baked Focaccia and made tiramisu. For the dessert, I used drained yogrut instead of that fattening, expensive cheese and it tasted alright. The picture is Focaccia with black olives and one with rosemary on it. We already ate it, but I also baked one with garlic, too ;P You dip the bread in the mixture of olive oil and milled black pepper and eat it!! Yummy!!!

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プロフィール
HN:
kanakanako
年齢:
38
性別:
女性
誕生日:
1985/08/20
職業:
学生 student
自己紹介:
まず初めにを読んで下さい!!このブログの紹介+注意点です。
first of all, read this; it's like a introduction of this blog
大学から東京に住む、21歳。田舎ものです。ただ今就活で忙しい(はずの)、でも実際にはバイトとサークルでいっぱいいっぱいの3年生。英語漬けの割には、入ると英語力が下がってしまうという謎の新設学部一期生です。語学が大好きで、中国語とドイツ語を勉強中。
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